Skip to content

Chauffeur Bezorger Koerier Rijbewijs B

Nederland, Utrecht, WoudenbergFiliaal Woudenberg

Functieomschrijving

Zoek jij een goedbetaalde baan? En hou jij van aanpakken? Dan is deze vacature perfect voor jou! Als bezorger / verkoper / vertegenwoordiger buitendienst ben jij het gezicht van bofrost*. Om 10u start je werkdag, na het laden van je koelwagen ga jij op pad naar onze klanten die je verwachten. Met je winkel op wielen en je aanstekelijke lach maak jij onze klanten blij met onze vriesverse producten. Ervaring heb je niet nodig, want wij zorgen voor een interne betaalde opleiding. Wij zijn flexibel en bieden zowel fulltime als eveneens parttime aan (3/5 of 4/5). Welkom bij onze familie!

Wat bieden wij jou

*Een gegarandeerd maandsalaris

*Uniek bonussysteem, jij zorgt zelf voor je extra premie volgens je omzet

*Personeelskorting van 20% op al onze producten

*25 vakantiedagen

*Voedingsbonnen per gewerkte dag voor bofrost* producten

*Baan met uitzicht op vast dienstverband en doorgoeimogelijkheden

*Reiskostenvergoeding

*Onkostenvergoeding

*Vakantiegeld

*Maandwedstrijden onder collega’s, lekker spannend en leuke prijzen

*Premie bij aanmaak van nieuwe klant

*Weekend vrij

*Opleiding in onze bofrost* academy met inwerkperiode

* Beschermingsmiddelen om corona-safe te werken

Vereisten

Wie ben jij

*Je weet hoe je moet lachen en hoe je te presenteren

*Je spreekt goed Nederlands om de allerbeste service te verlenen

*Je rijdt minimaal een jaar zelfstandig met je B rijbewijs en bent schade vrij

*Je hebt een goed VOG attest

* Je bent commercieel ingesteld - dit wil bij ons zeggen: je bent vriendelijk, klant- en servicegericht - en hebt een passie voor kwaliteitsvolle producten.

*Je hebt het bofrost*DNA; kwaliteit & service, samen ondernemen en winnen.

Waar ga je werken

Bij bofrost* werk je aan jou toekomst! Je kunt hier voor langere tijd aan de slag en als jij je werk goed doet geven wij je een vast contract. Zelfs doorgroeien is bij ons mogelijk!

bofrost * is Europese marktleider in het huis aan huis verkopen van vriesverse producten. Samen met onze 11000 collega's leveren wij vriesverse producten van de hoogste kwaliteit aan onze 5 miljoen klanten in Europa.

Sollicitatie

Zie je het zitten om bij bofrost* aan de slag te gaan? Wil je morgen al aan de slag? Solliciteer dan direct! Dit kan via de sollicitatieknop. Zo kunnen wij je uitnodigen voor onze online kennismaking, geven we jou alle uitleg die je wenst en kunnen we jou een meerijdag aanbieden. Zo kan je ontdekken of dit de job van je leven is. Heb je nog vragen? Bel dan even naar 0031 6 557 31 093.

Je mag snel een uitnodiging verwachten voor onze online info sessie. Hou zeker je mail box in de gaten en we hopen je snel in onze bofrost* familie te mogen ontmoeten. Controleer zeker ook je spam.

of